Wednesday, August 8, 2012

As-salam

      Lame betul aku x masuk blog ni, keje pon dah bertukar, hehe, sonok o0o0 tukar keje, gaji tu naik sket je la...xdela banyak sangat, tp leh la bernafas sket org kate.hahaha...


anak aku pon dah makin beso, dah ligat, dah byk ckap, walaupon sepatah haram pon aku x paham, kdg2 geram gak ngan ke'buas'an die tu, tp nak wat camne, bdk baru nak membesar kan.Skang ni Annur Syarah Hana (anak aku le) dah nak masuk setahun pada 11/8/2012 ni, tp kalau ikut calender islam nye dah setahuin dah mase 11 ramadhan itu hari...hehe.




Raye pon dah nak dekat, tp satu hapah barang pon x beli lg, bini aku pon dah isau, ari2 ajak aku g servey baju, tp disebabkan aku ni beriman sket, cakap la nak g terawikh, padahal aku malas nak jln dalam kesesakan org ramai...nnti la mungkin weeked ni aku g la kut, g danau kota ke, jalan TAR ke, or mane2 je la,...Raye tahun ni giliran ipoh lak mengambil tmpt, sebab dah 2 tahun, 1st raye sume kat kelantan..heheh





..mcm bese la mlm raye mesti mau lepak dgn kawan2 kampung kan, nak kembalikan zaman kegemilangan bujang dlu...hahaha..betapa proud nye mase bujang dlu, hahahha..best ade kawan gile2 mcm diorg, dah la gile, pandai2 lak tu kawan2 aku, bukan la memuji kawan2, tp mmg diorg ni bijak2, cume jahat n malas je, tp alhamdulillah sume dah berjaya....ade kje polis, kastam, pegawai bank, arkitek, bomba, AADK, Engineer, dan byk lagi la.satu ketike dulu, org kampung salu la maki kami ni xde mase depan la, fitnah tu la, fitnah ni la...ish...tp tu x jadi masalah pada kami...









Hari jumaat lepas sahur cadanagnye nak balik terus, aku takut jem wei, kdg2 serik jugak tempuh jem ni, tp dah nak wat camne kan, redah je la...highway utara selatan mmg hebat jem nye kalau musim perayaan, dah mcm highway kelatan dah.. Penat o0o0...ok la guys, aku nak g sambung keje balik ni, aku ngah bekerja sekarang, tp disebabkan aku ngantuk, aku saje layan tulih blog ni, .hahahah.., selamat sume......jumpe mase raye nnti, jangan lupe dtg umah aku....kampaung tersusun batu 8, ulu kinta perak darul, kalau nak dtg umah tu call je la..


Selamat menyambut hari raya eidulfitri, maaf zahir batin